In het koude Tiel werd zondag de laatste AK van het jaar verreden. Een wedstrijd waarin het afdelingskampioenschap Zuid werd beslist. Individueel voor de rijders, maar ook de eindstand voor de teams/clubs.

Team manager Lars Kool kan tevreden terugkijken. “Iedereen uit het team heeft een super seizoen gedraaid en heeft zichzelf ten opzichte van vorig jaar wel zo verbeterd. Persoonlijke verbetering, mentale verbetering, op wat voor manier dan ook. Ik kan wel stellen dat iedereen dit jaar flink gegroeid is.”

Photo: Astrid Fotografie

Het team reed podium na podium, op de Nederlandse Top Competities en haalde zelfs het hoogste podium in de eindranking. Lars Kool: “We haalden als team podiumplaatsen op het Nederlands Kampioenschap. We hadden een Nederlands Kampioen, Jill Vogelpoel. We reden finales tijdens de 3Nations Cup wedstrijden en sloten ook deze wedstrijd af, met een podium voor Mila. Zij werd tweede in de algemene ranking. We reden finales op Europese Rondes en reden EK finales, waar Mila met een vijfde plaats wist af te sluiten.”

Photo: Astrid Fotografie

Ook deze laatste AK heeft het team laten zien wat ze waard zijn. De wedstrijd in Tiel werd afgesloten met een super mooie derde plaats in de algemene team ranking. Lars Kool: “Eén woord… Geweldig! Het was een bewogen jaar en ik wil graag iedereen uit het team bedanken voor zijn bijdrage op welke manier dan ook. Zonder mensen geen team!”

Photo: Astrid Fotografie

Nu is het tijd voor een welverdiende winterrust, waarin het team zich weer opmaakt voor het volgend seizoen en de komende wedstrijden in Frankrijk deze winter.