Zondag werd alweer de derde TC verreden op de baan in Schijndel. Ondanks vele goede resultaten, was er ook slecht nieuws voor het team. Wesley Eijndhoven kwam in zijn halve finale zwaar ten val en moest met spoed per ambulance, naar het ziekenhuis vervoerd worden.

Wat voor het team een mooie dag had moeten worden, eindigde in mineur. Wesley kwam vervelend en hard ten val, tijdens zijn halve finale. Wesley werd op de baan verzorgd en moest per ambulance naar het ziekenhuis. Eenmaal daar, bleek hij een gebroken sleutelbeen te hebben en 2 zwaar gekneusde longen. Het team is daar erg van geschrokken en wensen hem en zijn vriendin dan ook heel veel sterkte en beterschap toe, de komende tijd!

Naast de valpartij was er ook goed nieuws… Het team had dit weekend een gastrijder in de tent, namelijk oud Daylight rijder, Niels Appermont. Niels ging er in zijn klasse Boys 12 jaar, met de winst vandoor. Verder was het team met de volgende rijders aan de start staan:

  • Dean Vermeulen Boys 7: Dean gaat elke week sterker rijden en deze week wist hij knap de halve finale te bereiken, waar hij als zesde eindigde.
  • Tristan van der Sanden reed in zijn klasse Boys 11, naar 3×5 in de manches. Helaas net steeds een puntje teveel, om naar de kwart finales te gaan, maar wederom zoals altijd, strijdlustig zoals we gewend zijn.
  • Bas van Uden reed sterk in zijn klasse bij de Boys 10 jaar en sloot zijn finale af, met een mooie vierde plaats. In deze klasse, waren de Belgen de verrassing en namen de hoogste plekken in.
  • Jill Vogelpoel reed sterk, zoals ze dat eigenlijk elke wedstrijd doet. Jill behaalde een mooie tweede plaats in de finale bij de Girls 11/12 jaar.
  • Melissa van der Sanden reed in de Girls 13/14 jaar tot aan de halve finale, die ze afsloot met een zesde plaats. Lars Kool: “Voor deze dame komt die zo verdiende finale plaats er zeker nog wel voor het einde van het seizoen.”
  • Boris van Kessel had ook geen mazzel, maar mocht na een crash in de tweede manche, waarbij hij de race niet kon uitrijden, toch starten in de halve finale. Deze man kent absoluut geen pijn en onvermoeid reed hij heel sterk naar een vijfde plaats in deze finale.
  • Dustin Eijndhoven reed in de klasse cruisers 17-29 jaar. En ondanks zijn sterke manches, moest hij helaas in de halve finale genoegen nemen met een zesde plek. Lars Kool: “Ook Dustin is zeker finale waardig en zal het laten zien in de komende wedstrijden.”
  • Team veteraan Jeroen van der Sanden, reed in de klasse cruisers 30-44 jaar en in zijn laatste jaar in deze klasse, reed hij toch maar mooi even naar een super derde plaats in de finale toe.
  • Mila Kool was de hekkkensluiter van het team. Volledig weer lekker op haar fiets, schreef ze alleen maar ééntjes achter haar naam. Mila behaalde een mooie eerste plaats in de finale.