Vanwege regenval werd de wedstrijd voor de 20 inches met vier uur uitgesteld. Rick van den Dikkenberg trok zich daar weinig van aan.

,,We waren de dag van de wedstrijd al rond 0700u bij de baan. Toen we hoorde dat het werd uitgesteld tot 1100uur, zijn we terug gegaan naar het hotel. Even relax gelegen. Ik maak me op zo’n momenten nooit zo druk, het is toch hetzelfde voor iedereen! Ik had voor het WK, als doel, om finale te rijden bij de Masters. We hadden een leuke groep, waarmee we naar het WK gegaan zijn. Alles liep eigenlijk wel lekker. Op de wedstrijddag ┬áliep het ook allemaal goed. Ik plaatste me makkelijk voor de kwart en halve. Toen ik in de halve ook tweede werd, was alle druk er af. Ik kon precies om de crash van Jordy en Dorus heen. Daardoor verloor ik wel wat snelheid en werd uiteindelijk nog derde. Maar ik was zeker tevreden! De dag erna werd ik tweede in de cruiser klasse. Dat ik daar nog tweede werd, was een mooi extraatje!”

Beeld: Lou Designs & Photography