Reis je veel en neem je ook vaak je BMX fiets mee, of andere fietsen? Dan is Sportzeker iets voor jou! Vanaf €10 per maand heb je bij Sportzeker al een Reis- en fietsverzekering in één. Je hoeft dus geen losse verzekering per fiets af te sluiten. Ideaal wanneer je dus met meerdere fietsen naar een buitenlandse wedstrijd moet reizen, of gewoon op vakantie gaat.

Waarom Sportzeker?

  • Je fietsen zijn dan 365 dagen per jaar verzekerd bij schade door valpartijen, transportschade, etc. Op vakantie of niet op vakantie, maakt niet uit.
  • Je fietsen zijn op vakantie verzekerd tegen diefstal (zonder ART slot)
  • Als je niet op vakantie bent, heb je ook diefstaldekking. Of het nu vanuit de auto of vanaf de fietsendrager is. Denk hierbij aan het inschrijven voor een wedstrijd, of het drinken/eten naderhand.
  • Je bent standaard verzekerd voor €2500 – €3000, afhankelijk van de dekking die je kiest. Wedstrijden zijn op vakantie ook verzekerd.

Met dit pakket van Sportzeker ben je uiteraard veel voordeliger uit dan met allemaal losse verzekeringen. Sportzeker verzekerd jou als persoon en niet per fiets. Bij één persoon vanaf €10/mnd. Sportzeker wordt nog voordeliger bij meerdere mensen op één polis. Verzeker jij je partner mee, dan heb je al een complete dekking (inclusief reisverzekering) vanaf slechts €6/mnd! hiermee zijn dan al je fietsen verzekerd!

Sportzeker wordt aanbevolen door het tijdschrift Fiets. Ook winkeleigenaren hebben de Sportzeker fietsverzekering afgesloten. Een teken dat het concept werkt!

Heb jij interesse in een verzekering die je het hele jaar door een veilig gevoel geeft? Kijk dan eens op de site van Sportzeker en maak zelf de keuze! Als lezer van BMX Report krijg je 10% korting op de jaarlijkse premie. Gebruik hiervoor de actiecode: “bmxreport”. Deze code is geldig tot 31-05-2017, dus wees er snel bij!

Sportzeker is de goedkoopste fietsverzekering op de markt!